مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت مهریه

سلام. چند سال قبل آپارتمان خودم رو بخاطر گرفتاری های مالی فروختم و پولش رو طی دو فقره چک به ایشون پرداخت کردم. قرارمون این شد که آپارتمان همسرم که در اون ساکن هستیم رو به جای اون به من بده و وکالت بلاعزل به من دادند اما مبایعه نامه ای تنظيم نشد و من بعد چند سال آپارتمان رو به دلیل اینکه در رهن بانک بود بنامم کردم... الان بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم و ایشون مدعی شدند که قبلا مهریه رو به من دادند و همون آپارتمانی هست که وکالت بلاعزل به من دادند. در صورتیکه من خودم آپارتمان داشتم و ایشون بجای پول آپارتمانم که به ایشون پرداخت کردم آپارتمان خودشون رو به من دادند و وکالت نامه بلاعزل دادند.. سوال من اینه که ادعای ایشون در مراجع قضايی ایا پذیرفتنی هست یا خیر؟ و اینکه من چه مدارکی باید نشون بدهم که ادعای ایشون رو رد کنه؟ متشکرم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی