مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت از طریق پخش شماره تلفن در صفحات غیراخلاقی اینستاگرام

سلام. بعد از تماس‌های فراوان ناشناس با خط همراهم متوجه شدم شخصی در قالب یک اکانت پرایوت مستعار با نام .......... (نام یک سکه ارز دیجیتال) در صفحات غیراخلاقی اینستاگرام زیر پست‌های غیراخلاقی کامنت‌هایی با جملات نامناسب برای تبلیغ تن‌فروشی می‌گذارد و شماره همراه من را نیز می‌گذارد. سه هفته است تماس‌های افراد ناشناس ادامه دارد. برای شکایت که به دفتر خدمات الکترونیک رفتم گفتند که نمی‌دانند این پخش شماره تلفن را تحت چه گزینه‌ای در سامانه شکایت باید ثبت کنند. اول گفتند شاید مزاحمت تلفنی است اما بعد تردید کردند . چون عنوان شکایات از پیش در سیستم تعریف شده. با اینکه تماس‌ها برای من مزاحمت ایجاد کرده است اما شکایت من از آن اکانت است و درواقع آن افراد خودشان عمداً مزاحم تلفنی من نیستند. کسی که شماره را گذاشته موجب این تماس‌هاست. من تحت چه عنوانی در سامانه شکایت قوه قضاییه باید این شکایت را ثبت کنم. مسئول ثبت شکایت توصیه کرد که مشاوره بگیرم که تحت چه عنوان تعریف‌شده‌ای باید شکایت کنم. ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه تهران هستید مستقیم برید دادسرای ناحیه 5 فلکه دوم صادقیه ویژه جرایم رایانه ای