مشاوره حقوقی رایگان - صندوق تامین خسارت های بدنی

سلام
برادرم سال 97 با ماشین میزنه به موتوری و چون بیمه اعتبارش تموم شده متاسفانه میترسه متواری میشه.و مصدوم از ناحیه انگشت صدمه میبینه و از ستاد دیه 8 درصد دیه میگیره.حالا اگه همون شخص به برادرم رضایت بده مبلغ دیه حدود 15 میلیون باید برادرم بده یا از مصدوم میگیرن.خود مصدوم راضی به رضایته فقط میترسه دیه رو ازش پس بگیرن.لطفا اگه میشه راهنمایی کنین.
ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

رضایت در این پرونده اگر کلی باشد یعنی شامل دیه و ...درنهایت دیه به شاکی تعلق نمی‌گیرد ولی اگر جزئ باشد وشاکی درخصوص دیه رضایت ندهد مشکلی نیست دیه تعلق ميگيرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شاکی بابت دیه رضایت دهد دیگر به او دیه تعلق تمیگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه ایی که از صندوق خسارات بدنی پرداخت شده است صندوق به نمایندگی از شخص از غرد مقصرمطالبه خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ستاددیه ،دیه پرداختی رامعمولا"بازیافت نمیکه حتی اعلام رضایت به مشتکی عنه راشرط پرداخت دیه قرارمیده بنابرین اگرمصدوم کل دیه متعلقه راازستاددیه گرفته میتواند اعلام رضایت کند.البته حسب احتیاط میتونه قبلا" ازستاد دیه کسب تکلیف کند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت شکایت صندوق تامین خسارات بدنی ، مقصر متواری ، باید دیه و خسارات را پرداخت نماید
و در آینده حتما صندوق از مقصر
، شکایت خواهد کرد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
هر چه با هم توافق کنند و مصدوم رضایت بدهد همان ملاک است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام منظور سوال دقیقا مشخص نیست اگر دیه پرداخت شده از مقصر دریافت میشود