مشاوره حقوقی رایگان - زمینی را فروختم که محل احداث ورزشگاه شده

سلام خسته نباشید. من یک قطعه زمینی داشتم که صاحب اولیه زمین فوت شده و بعداز فروختن این زمین به شخص دیگر پس از چند سال اداره جوانان و هیئت فوتبال اعلام نمودند که کل زمینهای اون منطقه جز زمینهای دولت بوده و قرار است استادیوم احداث کنند صاحب زمین الان از من شکایت کرده که چرا زمینهای دولت را ب من فروختید پول زمین را به روز طلب کرده است حالا با توجه به اینکه من از دولتی بودن زمین اطلاعی نداشتم باید کل پول زمین رو به روز پرداخت کنم؟ میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله معامله باطل است و ثمن معامله باید به نرخ روز مسترد گردد.