مشاوره حقوقی رایگان - زمینی که فروختم محل احداث ورزشگاه شده

سلام خسته نباشید. بنده هشت سال قبل زمینی را فروختم که الان محل احداث استادیوم و جز زمینهای دولتی محسوب شده، مالک و شخصی ک من بهش زمینو فروختم از من شکایت کرده بابت فروش زمین دولت و پول زمین رو به روز میخواد با اینکه من اطلاعی از دولتی بودن زمین نداشتم الان باید چیکارکنم میشه راهنماییم کنید صاحب اولیه زمینم فوت کرده یعنی شخصی ک من ازش زمینو خریدم.

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام شما باید با حضور در دادگاه و یا ارسال لایحه جهل خود را اثبات نمایید و تمام مدارک بیع خود از فرد قبلی را نیز ضمیمه نمایید