مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای فروخته شده در طرح شهرداری واقع شده؟

پدرمان در سال 1370 تعداد چندقطعه از زمین مزروعی خارج از خدمات و حریم شهری بصورت قولنامه ای به اشخاص فروخته و اخیرا محل این زمین ها ی فروخته شده در طرح خیابان 50متری شهرداری (طرح جامع شهری ) واقع شده است از منظر حقوقی تکلیف این زمین ها و فروشنده و خریدار چیست و قانون چه می گوید؟

پاسخ ها :

فروش زمین در طرح خیابان فروش زمین در طرح زمین در طرح زمین