مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت حقوق بگیر می‌شوند؟

سلام، امسال همسرم معاف از رزم بود با این حال فرستادنش تو زاقه جعبه مهمات حمل کنه ولی متاسفانه جعبه روی پای ایشون میوفته و دوتا رباط و یک مینیسک پاره میشه و عمل جراحی میکنه بعد عمل هم دیگه پاش مثل قبل نشد همچنان درد داره میخواستم بدونم بجز غرامت حقوق و بیمه هم به ما تعلق میگیره یا نه باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما در حواست شرکت در کمیسیون پزشکی بدهد اگر کمیسیون بدوی و عالی تشخیص دهند که دیگر قادر به کار نیست حقوق مستمری برایش تعیین می کنند ضمن اینکه میتونه دیه هم بگیره با شکایت از یگان در دادسرای نظام