مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام وقت بخیر، شوهرم برای کار برادرش چک داده به افراد مختلف و بنام اون افراد ، حالا پول چک ها از طریق نقدی یا واریز بحسابشون پرداخت شده و چک هابه برادرش تحویل داده شده حالا برادرش چک ها رو نمیده که شوهرم به بانک تحویل بده،آیا میتونه با اون چک ها دردسر درست کنه ؟ واینکه ما چطوری ازش پس بگیریم چک ها رو ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید یا اعلام مفقودی کنید و یا اینکه علیه برادرتان دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.
قبل از طرح دعوا اظهارنامه ارسال کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اقدام به طرح دعوی حقوقی کنید علاه بر این قبلش حتما براش اظهار نامه بفرستید(از خدمات وکیل حتما استفاده کنید)