مشاوره حقوقی رایگان - توافقی

باسلام خدمت وکلا محترم
تو زندگی زناشویی زن خیانت کرده به صورت تلفنی تمام مکالمات هم موجوده در صورتی دوسال پیش هم همین قضیه بود ولی به خاطر 2تا بچه ها و احترام به حرف بزرگتر ها و پشیمانی زن نادیده گرفتم
الان پدر خانمم میگه صداشا در نیار درخواست بده تا بدون ابرو ریزی جدابشین
من باید درخواست چی بدم خانمم چادگان و من اصفهان بچه هاراهم برده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست طلاق بدید همین نیازی به ذکر سایر موارد نیست و به صورت توافقی دادنامه صادر می شه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود توافقی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و از زوجه بخواهید مهریه و سایر حقوق مالی خود را ابراء کند و شما نیز به وی وکالت در طلاق بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است