مشاوره حقوقی رایگان - برگه ی معاینه فنی را گم کرده ام و مشتری دارم برای فروختن ماشین

باسلام و خسته نباشید. بنده برگه ی معاینه فنی ماشینمو گم کردم و الانم ماشین رو دارم قولنامه می‌کنم فهمیدم. آیا در سال 1401 نیازی به برگه ی معاینه فنی هست در صورتی که ماشین سیستمی معاینه دارد برای فروختن و وکالت زدن؟ و به مشکلی آدم بر نمیخوره!؟؟ اگر نیاز هست چگونه می‌توانم المثنی بگیرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از پلیس راهور استعلام فرمایید - در هر حال معاینه فنی قابلیت صدور مجدد دارد