مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام وقت بخیر زمینی از پدر بزرگ ما به ارث رسیده بین سه پسر به طور مساوی صلح نامه نوشتیم که شهرداری وشورای شهر امضا کرده وبه سه قسمت تقسیم کردیم زمان تقسیم نمی دانستیم کدام قسمت باغی هست کدام قسمت مسکونی بعد از تقسیمات فهمیدیم برای ادامه کارمان باید یوتی ام بگیریم هر کس دنبال یوتی ام خود رفت. وقتی یوتی ام گرفتیم سهم پدر بنده همه باغی شده شهرداری از قسمت زمین ما جاده تعیین کرده ومتراژ زمین ما نسبت به دو عمو کمتر هم شده وسهم دوتا عموی دیگر یکی کلا مسکونی شد یکی نصف باغی ونصف مسکونی شد.حالا به عموها میگویم این انصاف نیست باید دوباره تقسیم شود هیچ کدوم راضی نمیشوند.حالا ما میتوانیم شکایت کنیم وصلح نامه رو باطل کنیم ؟وبرای شکایت وباطل کردن حتما نیاز به انحصار وراث هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله
نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر و رویت مدارک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم نامه تنظیم کرده باشید می توانید به دلیل اینکه تقسیم اشتباهی بوده ابطال آن را از دادگاه بخواهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به انحصار وراثت هست از طریق دادگاه برای تقسیم اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دادگاه ابطال تقسیم نامه را مطالعه نمایید و تمام

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر طرح بعد از تنظیم صلحنامه تصویب شده باید بهای آنرا از شهرداری مطالبه کنید