مشاوره حقوقی رایگان - وکیل تسخیری چطوری بگیرم لطفا کمک کنید

سلام، خانمی 28 ساله هستم ساکن رشت، چون توانایی مالی گرفتن وکیل رو ندارم داره به من ظلم میشه، لطفا به من بگین چطوری میتونم وکیل تسخیری اختیار کنم.
ممنون میشم جواب بنده رو بدین چون چند روز دیگه ابلاغیه برام میاد و باید برم برای دریافت حکمی که به ناحق و بخاطر اینکه قاضی بر علیه من شده دریافت کنم، چون یه آقایی که پاسدار سپاهی هستش رفته با قاضی در مورد من صحبت کرده واسه همین قاضی از لحظه اول اصلا به حرفهای من توجه نکرد و فقط به من گفت خفه شو و حرف نزن و بعد هر رآی دلش خواست نوشت و گفت برو تا ابلاغیه بیاد، هرچی خواستم حرف بزنم و بگم من کاری نکردم حرفم رو گوش نمیکرد، خواهر من مقصر پرونده هستش اما چون من با اون آقای سپاهی درگیری لفظی داشتم همه چی رو به اسم من نوشتن، دارم از ترس میمیرم، تو رو خدا جواب منو بدین، ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما قبل ارجلسه ازهمان دادگاه باید درخواست میکردید وکیل تسخیری راباید از دادگاه درخواست کنید
درصورت محکومیت به رای اعتراض کنید واز دادگاه بالاتر درخواست وکیل تسخیری کنید یا به اداره معاضدت کانون وکلای شهرتان مراجعه کنید ودرخواست وکیل معاضدتی کنید