مشاوره حقوقی رایگان - حق وکیل و خسارت دادگاه

با سلام وقت بخیر
پرونده ای در مورد ملک داشتم 13 سال طول کشید ولی در تجدید نظر به سرانجام نرسید و رای به طرف مقابلم داده شد و ملکم از دستم رفت آیا هزینه دادگاه و حق الوکاله طرفم را من باید بپردازم یا خیر ؟؟ اگر بلی چگونه محاسبه میشود ؟؟ آیا میتوانم برای ادامه پرونده دیوان شکایت کنم ؟؟؟ باسپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی محکومیت برایتان صادر شده و در دادخواست اولیه خواهان کلیه هزینه های دادرسی را خواسته سما مکلف به پرداختید . اما میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت دادرسی و هزینه وکیل در صورتی که وکیل در پرونده بوده با تعرفه قانونی قابل پرداخت است اگر دلایل مدارک جدیدی بربیحقی مقابل داشته باشید امکان پذیر است در غیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه دادرسی و حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی را باید محکوم علیه پرداخت نماید
اگر دلیل جدید دارید میتوانید دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه و هزینه دادرسی قابل مطالبه است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر طرف مقابل درخواست کرده باشد ، باید پرداخت کنید.
میتواند در خواست اعاده دادرسی ماده 477 تقدیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید شما پرداخت کنید بر اساس تعرفه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم تمام هزینه های قانونی مخصوصاً هزینه دادرسی و هزینه حق الوکاله قابل مطالبه هستش اما حق الوکاله تا مقداری که قانون در نظر گرفته یعنی طبق تعرفه اما درخصوص سوال اصلی شما اگر مدارکی دال بر ادعای خود اثبات حق خود دارید می توانید از طریق دیوان اقدام نمایید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام . با توجه به صدور رای به نفع طرف مقابل شما ، در صورت مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله از سوی طرف مقابل ، شما محکوم به پرداخت خواهید شد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هزینه ها باید توسط محکوم علیه پرداخت شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و کلیه خواسته های که طرف محکوم به ان شده از محکوم علیه درقسمت اجرا قابل محاسبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

محکوم علیه باید پرداخت کند طبق تعرفه البته.بله