مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه

باسلام واحترام
من 6و7سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم همسرم کارمنده ماهی 10تومن حقوقشه ازاول زندگی بمن کاری نکردحتی عروسی وحلقه نخرید.توکل زندگی بمن پول توجیبی نمیده من با دوتا بچه کوچک میرم بیرون پول ندارم.من میتونم دادخواست نفقه بدم؟؟هزینه شکایتش چقدمیشه؟؟یا مردمیتونه توخونه خریدکنه ولی به زنش پول نده؟؟نفقه من با دوتا بچه کوچک باتوجه به حقوق همسرم چقدر میشه؟؟خیلی ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرد باید خوراک وپوشاک و منزل برای همسر و فرزندان فراهم کند در اینصورت نفقه پرداخت شده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید و مقدارش را کارشناس تعیین میکنه و حداقل یک میلیون هزینه داره