مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سجل توسط شورای تامین

شناسنامه ی خانواده ام توسط شورای تامین شهرستان زهک از استان سیستان و بلوچستان باطل شده و پدرم طی 10روزی که باید اعتراض میکرده اعتراض نکرده و حالا هیچکس جوابگو نیست با وجودی که شورای اسلامی روستا و پاسگاه نیروی انتظامی ایرانی بودنمان را تاییدمیکند حالا چیکار کنیم با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ابطال شناسنامه در صلاحیت شورای تامین شهرستان یا استان نیست بلکه در صورت حدوث شرایط مقرر قانونی ، صرفا در صلاحیت اداره ثبت احوال محل یا دادگاه صالح می باشد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.