مشاوره حقوقی رایگان - فحش و تحقیر

با عرض سلام و احترام
توی یه اتفاق من به طور غیر عمد به یه خانمی که همکلاسیم بود ضربه ای زدم و ایشون به جرم مزاحمت شکایت کرد و بقیه داستان
بعد این اتفاق همونجا این خانم به بنده فحاشی کردند و گفتند (غلط کردی که زدی بی شعور بی ناموس) و بعدش پدر این خانم در جایی دیگر تهدید کردند که فلان می کنند و غیره.
حالا من میتونم بابت این فحاشی این خانم شکایت کنم ؟؟؟ ایا این حرف هایی که نوشتم فحش محسوب شده و تحقیر به حساب میاد و میشه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شماهم میتوانید باتهام توهین وفحاشی ازش شکایت کنید