مشاوره حقوقی رایگان - انحلال مرکز داوری قید شده در مبایعه نامه املاک

یک واحد آپارتمان خریداری کردم که در مبایعه نامه به صراحت قید شده است در صورت اختلاف به مرکز داوری املاک مراجعه می شود. حال این مرکز داوری به علت تخلفات منحل شده است. آیا می توانم بدون مراجعه به مرکز داوری و از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر باید از دادگاه تقاضای تعیین داور کنید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

خیر باید اظهارنامه اول صادر بشود تا تصمیم مقتضی درخصوص داور انجام بشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما باید مدرک مثبت انحلال مرکز مورد نظر را نیز به دادگاه ارائه دهید