مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام. بنده و نامزدم عقد کرده بودیم. سر یه بحث جزئی ایشون حاضر نشدن ادامه بدن و از اونجایی که تمکین خاص کرده بودن من دادخواست الزام به تمکین دادم. و وکیل ایشونم متقابلا دادخواست نفقه معوقه از شورا کردن. دوتا پرونده توامان رفتن دادگاه خانواده. ماه بعد اولین جلسه دادگاهمونه. سوالم اینه آیا امکانش هست الزام به تمکین من بخاطر نفقه معوقه رد بشه؟ من تو این مدت همه چی رو براشون مهیا میکردم از مسکن گرفته تا البسه و لوازم آرایشی و خورد و خوراک و سایر چیزای ضروری ولی متاسفانه چون فکرشم نمیکردم اینطوری بشه رسیدی نگه نداشتم یا پولی به حسابشون واریز نکردم. ناگفته نماند تو همه مراسمات توسط اقوام و خانواده براشون البسه و هدایا بردم.
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تمکین نباید رد شود نفقه باید تأدیه گردد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما محکوم به پرداخت نفقه معوق خواهید شد که تاثیری در پرونده تمکین ندارد و در صورتی که در جلسه تمکین زوجه حاضر به تمکین نباشد دادگاه حکم الزام به تمکین خواهد داد که از آن تاریخ نفقه تعلق نمی گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام الزام به تمکین نباید رد شود نفقه باید تأدیه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر به هر دو پرونده رسیدگی میشود و الزام به تمکین به نفع شماست اما نسبت به نفقه معوقه از تاریخی که ترک کرده محاسبه میشود البته اگر ناشزه نباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام الزام به تمکین ارتباطی به نفقه معوقه ندارد. در خصوص نفقه معوقه هم چون زندگی زیر یک سقف وجود داشته به نظرم این خواسته مردود است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما محکوم به پرداخت نفقه معوق خواهید شد که تاثیری در پرونده تمکین ندارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر رد نمی شه نگران نباشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تمکین یکی از تکالیف قانونی زن از شوهر است چنانچه اثبات شود که زن بدون عذر موجه تمکین نمی کند مستحق نفقه نمی باشد