مشاوره حقوقی رایگان - کلاس آنلاین

با سلام و خسته نباشید. بنده خانم و مدرس زبان هستم، ببخشید آقائی در کلاس خصوصی بدون شرت و فقط با یک تیشرت و با آلت کاملا راست شده حاضر شده بودند، من در طول کلاس چیزی به ایشون نگفتم ولی ازشون کاملا عکس و فیلم گرفتم. اکنون اگر شکایت کنم ایشان چند ضربه شلاق میخوره و مجازات دیگرشون چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در منزل شخصی خودشان بوده و شما در طول کلاس اعتراضی نداشتید به نظر شکایت و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد به نتیجه نمیرسد چون اولین سوالی که ‌‌پیش میاید این است که چرا در طول کلاس اعتراضی نکردید!؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان مرتکب اعمال منافی عفت شده اند ومحکوم به شلاق میشوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ممکنه شما به جرم انتشار تصاویر خصوصی دیگران محکوم بشید
پس حواستون به این مهم باشه مگر اینکه این فرد با این قصد که شمارو خدای ناکرده مورد آزار قرار بده این کار رو انجام داده باشه که شما در مقام دفاع این اقدامات رو انجام داده باشید. به هر حال شما می تونستید در مواجهه با این اتفاق در محل حاضر نشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواند از مصادیق جریحه دار کردن عفت عمومی باشد