مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات آپارتمان

با سلام
ما توی یک مجتمع 40واحدی زندگی میکنیم.هربلوک ورودی خودش داره.
کف پارکینگ نزدیک به ورودی بلوک ما نم داده بالا که باعث شده کف پارکینگ شوره بزنه.واحتمال خسارت بیشتر به تمام بلوک هست.درصورت تعمیر اگر نشتی ازیکی از لوله آب های واحدی باشد هزینه با اون واحد هست یا باید کل بلوک هزینه کنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله اختصاصی باشد شخصی که لوله متعلق به اوست باید هزینه تعمیر پرداخت کند و در صورتی که مشترک باشد همه مالکین باید هزینه را پرداخت کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر لوله اختصاصی ترک خورده باشد برعهده همان واحد است در غیر اینصورت کلیه مالکین هزینه تعمیر آن را پرداخت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر لوله آب اختصاصی یک واحد هست باید همان واحد تعمیرات را انجام دهد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.
اگر لوله اختصاصي باشد هزينه برعهده همان واحد است و باید هزینه تعمیر را پرداخت نمايد و در صورتی که مشاع باشد همه مالکین باید هزینه را پرداخت کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر از لوله اختصاصی باشد با واحد مربوطه است در غیر این صورت برعهده کلیه مالکین