مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی در حوالی ...

من زمینی اوقافی به متراژ دوهزار متر دارم که اوقاف سند انباری روباز داده در محدوده ... تهران. حالا سوال من اینست که برای چهار دیواری کردن ان چه کاری باید انجام دهم دوست دارم مراحل قانونی طی بشه تا اینکه رشوه بدم. برای گرفتن مجوز چهار دیواری کردن ان باید اول به کجا مراجعه کنم و ایا جواز چهار دیواری می دن. البته اون محیط همه با زور و رشوه با حلب و ضایعات چهار دیواری کردن فقط زمین من برهوت مونده. و همه ضایعات فروش میباشن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر کاربری زارعی است به اوقاف و جهاد کشاورزی رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کاربری زارعی است به اوقاف و جهاد کشاورزی رجوع کنید