مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دولت

با سلام.منابع این کشور متعلق به تمام مردم این کشور است. دولت چگونه به خود حق می‌دهد با آزمون استخدامی و یا تحصیلات دانشگاهی و مصاحبه و غیره این منابع را به آنها بدهد و اکثریت جامعه حق و حقوقی نداشته باشند. با آزمون استخدامی و ایجاد سرقفلی برای شغل‌های دولتی کل کشور در منجلاب فساد رفته است. استخدام و ورود نیروهای جدید بدون هیچ گونه مسابقه و آزمونی را آزاد کنید تا در نهایت نیروهای سالم بمانند و نیروهای فاسد خودبخود حذف شوند. حق من از این کشور را به فلان کارمند رسمی می‌دهید چون در آزمون استخدامی پذیرفته شده است. آزمون های علمی و استخدامی و مصاحبه و گزینش برای معیشت مردم عین فساد و دزدی آشکار از اکثریت جامعه است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
توجه داشته باشید این سایت صرفا جهت مشاوره است و هر گونه انتقاد از دولت و... در این سایت هیچ فایده ای ندارد.
بهتر است هر گونه اعتراضی دارید از طریق ارگانهای مربوطه پیگیری کنید تا بلکه نتیجه ای داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

این ارتباطی با موصوع پلتفرم که پرسش و پاسخ حقوقی است ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مساله ذکر شده مربوط به این سایت نمیباشد