مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ماشین همسایه

سلام وخسته نباشین
منزل بنده دونبش ویکی ازکوچه ها بنبست هست همسایه ای دارم باماشین نیسان وصدای اگزوز اون عوض شده وزیاد هست وخانه اوته این بن بست وفقط درب تواین کوچه داره هرروز صبح اذان صبح اونو روشن وسر کار میره چند باربه اوتذکر داده ام واوباز کار خودشو میکنه وحتی باگذاشتن ماشین ابتدای کوچه مانع از گذاشتن ماشین بنده میشه
آیا من حقی دارم به جلوگیری از سروصدا؟
ممنون

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،،البته در صورتی که همسایه های دیگه تایید کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعتراض به سر و صدا در محیط های شهری منطقی نیست چون معمولاً چنین صداهایی ناگزیر است اما اگر جلوی پارک ماشین شما را گرفته می توانید ابتدا اظهارنامه دادخواست مرتبط را تنظیم نمایید