مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مدرسه

با سلام و خسته نباشید.
همسایه روبروی ما مدرسه شبانه روزی هستش که پنجره هاش به حیاط ما و سایر همسایه ها که خونمون شمالی هستش باز میشه. با توجه به اینکه مابین مدرسه و خونه ما کوچه وجود داره ولی با این وجود حیاط خونه ما کامل قابل مشاهده هستش از پنجره و بچه ها که دختر دبیرستانی هستند و شیطون وقتی نظارتی روشون نیست پنجره رو باز میکنن و مزاحم همسایه ها با دید زدن خونه هاشون و تیکه انداختن میشن، آیا میشه کاری کرد در این مورد؟ لازم به ذکره قبل کرونا کل همسایه ها نامه شکایت نوشتیم و دادیم اموزش پرورش که پنجره هارو ببندن ولی هیچ ترتیب اثری ندادن.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اول دادخواست تامین دلیل بدهید بعد شکایت رفع مزاحمت، ولی بعیده رای بگیرید میتونید روی دیوارتون

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قانون شما باید در ابتدا درخواست تامین دلیل دهید و بعد از آن از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت رفع مزاحمت نمایید اما مورد شما جای بحث و گفتگو دارد همچنین می توانید مورد را به وکیل بسپارید