مشاوره حقوقی رایگان - فیش بانکی بدون ثبت ماشینی

سلام و خسته نباشید. من کارمند بانکم. دو نفر که باهم معامله کرده بودن مراجعه کردن بابت حواله ساتنا از حساب خریدار به فروشنده، فرم پر شد و من با تایید مشخصات متقاضی زیر برگه رو مهر و امضا کردم.برگه رو بابت چک کردن ازم گرفتن و مثل اینکه فروشنده از برگه عکس گرفته.برگه رو که برگردوندن، خریدار که مشتری بانک بود گفت این برگه بمونه تا ما کارمون رو انجام بدیم بعد من تماس میگیرم شما انتقال رو انجام بده. رفتن و خریدار زنگی نزد. دو روز بعد فروشنده اومد که من برگه مهر شده ی شما رو دارم و ازت به بازرسی بانک و دادگاه شکایت میکنم.با توجه به اینکه زیر خود برگه هم نوشته که بدون ثبت ماشینی فاقد اعتبار است.و من دقیقا در قسمت تایید مدارک هویتی مشتری امضا زدم. آیا میتونه ادعایی بکنه و من رو محکوم کنه؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، با توجه به توضیحات شما جرمی مرتکب نشده اید بخصوص اینکه وجه خریدار نیز منتقل نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارات شما گفته های شما به نظر بنده جرمی به نظر نمی رسد