مشاوره حقوقی رایگان - ابطال بخشنامه

باسلام- در شهر محل سکونت بنده دادگستری به دفاتر خدمات قضائی دستور داده که اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را منوط به موافقت دفتر ریاست دادگستری قبول کنند و دفاتر از ثبت دادخواست اعسار خودداری می کنند که این امر مخالف صریح قانون می باشد و به گفته مسئولین دادگستری بخشنامه رسیده و یا گفتند دستور شفاهی داده شده .... لطفاً راهنمایی کنید باوجود اینکه بخشنامه رو ارائه نمی دهند چه اقدامی در اسرع وقت در جهت ابطال این رویه میشه انجام داد ؟ ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به دادسرای انتظامی قضات از کسی که چنین دستوری را داده شکایت کنید