مشاوره حقوقی رایگان - سفته

من وام 30 میلیونی گرفتم به ضامن دوم 30 میلیون سفته و 30 میلیون چک دادم. اقساط به موقع پرداخت شده اما ضامن سفته اجرا گذاشته و به عمد آدرس خانه اشتباه اعلام کرده و هیچ ابلاغیه ای برای من نیامده است امروز با مامور حکم توقیف اموال من آمده است. سیستم ثنا هم دارم اما هیچ ابلاغیه ای نیامده.
قرارداد هم بابت چک و سفته دارم.
الان چطور میتوانم از این فرد شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

باید ببنید که مدعی همون طرف قرارداد است یا خیر در صورتی که شخص ثالث این اقدامات انجام داده باشد با توجه به ویژگی اسناد تجاری مانند حسن نیت و... نمیتوان در مورد آن شخص به قرارداد استناد کنید اما با توجه به اینکه موضوع قرارداد منتفی شده و وام بانک تسویه شده میتوانید اولا استرداد لاشه سفته وچک از ضامن بخواین و حتی اقدامات کیفری من جمله خیانت در امانت میتوان مطرح کرد.