مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی مجدد در بدوی

سلام پرونده الزام به تمکین من از دادگاه تجدید نظر اعاده شده. پرونده به علت طرح رسیدگی بدوی ثبت شد. ابلاغیه برای زوجه ارسال شد. بعد نوشته طی شماره فلان در تاریخ 25.12.97 کسر از شعبه. یعنی پرونده من چی شده دوماه هست خبری نیست رفتم دادگاه بدوی شعبه. میگه تجدید نظر هست؟ آیا ممکن پرونده منع تعقیب خورده باشه به من چیزی نگه. ممنون از سایت دادراه.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سامانه ثنا نوشته رسیدگی مجدد در دادگاه بدوی و کسر از امار در تاریخ12.12.97

الزام به تمکین رسیدگی به پرونده تمکین تمکین