مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام
من به برادرم سال 97مبلغ 50 میلیون تومان قرض دادم در قبالش سفته گرفتم و در سفته تاریخ زده شد که مبلغ فوق به تاریخ 3ماه بعد (97/12/20) عودت داده شود ولی تا به امروز چیزی داده نشده. چگونه میتوانم پول خودم رو پس بگیرم؟! و اگر میتوانم شامل جریمه میشود و یا فقط میتوانم اصل پول را بگیرم.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست مطالبه وجه سفته داده باشید می توانید آن را بر اساس واخواست و تاریخ سررسید مطالبه کنید با خسارت تاخیر در تادیه

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

از تاریخ دادخواست یا اظهارنامه خسارت تأخیر قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از تاریخ دادخواست یا اظهارنامه خسارت تأخیر قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و پول خود را مطالبه کنید.
از تاریخ دادخواست هست ت تاخیر نادیه محاسبه می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به سفته ها اقدام نمایید از زمان دادخواست خسارت تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سفته را واخواست و دادخواست مطالبه بدهید از تاریخ سررسید سفته ها خسارت قابل مطالبه است