مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام قاضی دادگاه در حکم بدوی برای من شش ماه حبس تعزیری زده با رد مال و جزای دولتی
البته سیم کارت من و بدون اطلاع من شرکت رایتل به کسی دیگه داده و تعویض کرده بدون اینکه من خبر داشته باشم
حالا از این سیم کارت کلاهبرداری اینترنتی کردند در اهواز خود من هم ساکن استان دیگر هستم بدون سابقه کیفری
البته به دادگاه تجدید نظر هم اعتراض دادیم
میخواستم بدونم این شش ماه حبس تعزیری را که در استان دیگر هستم بدون سابقه کیفری میتواند قاضی صادر کننده حکم تعلیق یا تبدیل به جزای نقدی بکند و نیز در این پرونده 7نفر متهم شناخته شدند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با توجه به سوابق محتمل است