مشاوره حقوقی رایگان - باغ وراثی

4دانگ یک باغ از سمت مادر فوت شده به 6 ورثه شامل پدر و 5 پسر به ارث میرسد پس از انحصار وراثت و مشخص شدن سهم هر یک از ورثه آیا پدر میتواند سهم خود را به نام یکی از همین پسران کند؟ و اگر میتواند آیا این انتقال باید با حضور تمام ورثه انجام شود یا تنها حضور پدر و پسر مذکور کافیست!؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضور تمام وراث لازم نیست و پدر می تواند با مراجعه به دفترخانه سهم خود را به نام فرزندش انتقال دهد بهتر است سهم خود را صلح کند و صلحنامه رسمی در دفترخانه تنظیم شود.