مشاوره حقوقی رایگان - دریافت چک از کارمند

سلام وقت بخیر من به تازگی در یک شرکتی استخدام شدم که کارم ویزیتوریه ، از من یک چک 350 ملیونی به عنوان ضمانت حسن انجام کار خاستن من چون چک ندارم گفتن ایرادی نداره ما از ی بانکی برات ی دسته چک میگیریم اما باید ی نفر معتبر امضا کنه ، من قبول کردم ، اما وقتی چک رو دریافت کردم گفتن حب چک رو بنویس دروجه شرکت ……یا در وجه کارفرما ،
من باتعجب گفتم مگر بابت ضمانت نیست پس باید عنوان ضمانت قید بشه ولی به شدت بامن برخورد شد و ادعا کردن در این صورت چک میشه کاغذ باطله . به نظر شما دوستان من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام سپاس از اینکه زمان گذاشتین ، اما شرکت مورد نظر میگه حتما باید در وجه کارفرما باشد ، یا در وجه شرکت. به هیچ عنوان قید کردن ضمانت را در چک قبول نمیکنند . من باید چیکار کنم ؟

چک ضمانت حسن انجام کار چک