مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص زمینی که از سوی دادگاه حکم بر لم یزرع بودن آن صادر شده

با سلام
آیا زمین کشاورزی که حکم بر لم یزرع بودن آن توسط محاکم قضائی صادر شده قوانین زمینهای کشاورزی روی آن که از طرف جهاد پیگیری می شود همچنان لازم الاجرا است. با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام مجدد
زمینی کشاورزی دارم که طی مراحل دادرسی دادگاه حکم بر لم یزرع بودن داده و در حکم صراحتا اعلام شده قطعه زمین یاد شده فاقد کاربرد کشاورزی می باشد سوال اینجاست آیا این حکم دال بر تغییر کاربری زمین کشاورزی محسوب می شود تا دیگر جهاد کشاورزی دخالتی در امور تبدیل زمین به کاربری دیگر نداشته باشد. ممنون

زمین لم یزرع جهاد کشاورزی