مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش از طرف زوج

با سلام جلسه دادرسی برای عدم امکان سازش دارم ،شوهرم همیشه سوظن داره و میخواد منو همیشه محدود کنه و با سوالهای بیخودی همیشه جنگ اعصاب برام ایجاد میکنه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

سوظن داشتنهای بی مورد و خیلی نامتعارف میتونه علل متعددی داشته باشه که خارج از حیطه تخصص وکیل است و باید با مشاور خانواده یا روانشناس صحبت کنید.اما به لحاظ حقوقی اگر این اختلال رفتاری شدید بوده و ناشی از اعتیاد شدید و مضر به مواد روانگردان باشد زوجه میتواند به استناد عسر و حرج ناشی از آن متقاضی صدور گواهی عدم سازش باشد اما تشخیص اینکه آیا فی الواقع در حد عسروحرج هست یا نیست با دادگاه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.