مشاوره حقوقی رایگان - خرید وام ازدواج

باسلام بنده بازنشسته نیروهای مسلح هستم و میخواهم با ارائه کسر از حقوق ضامن یک فرد بشم و وام ازدواجشو بخرم ، ولی دغدعه ام اینه که بعد از اینکه در بانک ضامنش شدم و وام اومد توی حساب ایشون چه ضمانتی هست که ایشون مبلغ مورد توافق رو به حساب بنده واریز بکنه؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید از بانک بخواهید وام را به شما منتقل کند و یا از فروشنده چک ضمانت اخذ کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است قبل از دریافت وام از نامبرده چک یا هر نوع تعهدی که پول را بشما برگرداند بگیرید . به هرحال ای نوع خرید را پیشنهاد نمی کنم