مشاوره حقوقی رایگان - ایا کسی که هدیه ای بخشیده به عنوان تحصیل مال از نامشروع میتواند شکایت کند

سلام ببخشید من خانم مجرد کارمندی هستم که اقای متاهل با واسطه همسایه باهام اشنا شده که به مدت 1 سال با بهانه درست کردن خانه اشنایی داشتیم وحتی منزل نیمه کاره ای که منزل کسی دیگه بود نشان داد در این مدت خانواده اقا فهمیدن وبنده رو مورد ضرب جرح دادن شکایت کردم علیه همشون الان اقا شکایت تحصیل مال نامشروع از کادو هایی که طی این مدت داده نموده دفاعیه من باید دردادگاه چه باشد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه نمیگیرد شما باید اثبات کنید هبه بوده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

واقعیت را بگید، بفرمایید صیغه بودیم بابت مهریه و هدیه بهم داده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف مجرمانه است وتحصیل مال از طریق نامشروع تلقی نمیگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فاقد وصف مجرمانه است با اثبات هبه و نبودن عین موهوبه قابل استرداد نیز نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این عمل جرم تحصیل نامشروع نیست شما بگویید که هبه بوده است