مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

باسلام.
اگر ملکی معامله شده باشد و در تاریخ به نام زدن، مالک برای خارج کردن انباری از سند فرجه خواسته باشد، در املاک تاریخ به نام زدن به یک ماه عقب تر افتاده باشد ولی در زمان اتمام فرجه مالک بازهم بعلت روند اداری کارها فرجه می‌خواهد... اگر مشتری در روز به نام زدن در محضر حاضر شود، چه اتفاقی می‌افتد؟ ... آیا میتوان باوجود عدم حضور مالک، خانه را به نام زد؟ و مبلغ پول انباری را داد (باتوجه به مبایعه نامه تنظیم شده در املاک و مبلغی که برای انباری ذکر شده)...
در این مرحله که دو قسمت از مبلغ منزل تحویل داده شده است... آیا امکان دارد بتواند مالک منصرف شود و مبلغ جریمه را بپردازد؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود هموطن گرامی
اوّل. خیر شما نمی توانید بدون حضور فروشنده ملک را به نام بزنید. امّا عدم حضور ایشان به معنی استنکاف از ایفای تعهد است و شما می توانید با یک دادخواست حقوقی به محکمه، وی را الزام به تنظیم سند رسمی مطابق آنچه در بیع نامه قید کردین (تأکید می کنم آنچه در بیع نامه قید کردین، نه بیشتر و نه کمتر)، بکنید. پس اگر در تاریخی به حضور در دفترخانه توافق کردین (توافق کتبی) باید حتماً از دفترخانه مذکور درخواست صدور گواهی عدم حضور بنمایید تا اگر در شروط قراردادی، وجه التزام(جریمه عدم ایفای تعهد در موعد مقرر) تعیین کردی، بتونی این رو هم از دادگاه بخوای.
دوّم. انصراف و پرداخت جریمه در ازای آن، از مواردیست که باید در متن قراردا شما جستجو بشه و با توضیحات شما قابل پاسخ دادن نیست.
سوّم. پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از تضییع حقتون، حداقل، قرارداد رو بدین یک وکیل دادگستری مطالعه کنه تا نظر قطعی به شما بده. پرداخت چند صد هزار تومن بابت مطالعه قرارداد، میتونه شما رو از ضرری هنگفت نجات بده.
موفق باشید