مشاوره حقوقی رایگان - اعسار...

باسلام
1)باتوجه به قسطی شدن بدهی توسط دادگاه، آیا میتوان برای اقساط تقاضای تاخیر تادیه کرد؟
2)بعد از قبول شدن درخواست اعسار توسط دادگاه (که تنها به شهادت یک نفر شاهد از طرف مُعسِر استناد نمود) که به دروغ شهادت داد، چگونه میتوان ادعای خود را مبنی بر مُعسِر نبودن طرف اثبات کرد؟؟ (طرف هیچگونه مال یا ملک یا چیز دیگری به اسم خود ندارد)

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بعد از صدور حکم تقسیط دیگر ادعای جدید پذیرفته نمیشود مگر بافتن مال و اموال حرید