مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام، من 10سال پیش سند منزلم رو به دوستم برای گرفتن 150 میلیون وام دادم و یک چک 200 میلیونی برای ضمانت گرفتم و تو چک قید نشده برای ضمانت فقط مشخصات من رو ذکر کرده، الان بانک اخطاریه داده و بعد از این همه سال من تازه چک رو برگشت زدم، اون اقا الان از من شکایت کرده که خیانت در امانت کردم، من باید چیکار کنم الان خونم رو بانک میخواد ببره.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اصولا ریسک بزرگی کردین و خونه رو در معرص خطر قرار دادین. بانک به هرحال طلبش رو از خونه برداشت میکنه. تنها راه شما اقدام روی چک هست. مرتکب خیانت نشده اید. مدارک اقدام بانک و مزابده رو به دادگاه ارایه دهید. پیگیر مطالبه وجه جک و خسارات باشید