مشاوره حقوقی رایگان - گوشی معیوب اینترنتی

من یه گوشی از فروشگاه اینترنتی.. بعد چند روز متوجه شدم گوشی ایراد فیزیکی دارد فریمش لق میزد (با تایید ایراد گوشی از طرف چندین متخصص و پرس و جو) در بازه 7 روزه "گارانتی بازگشت" مرجوع کردم اما کارشناس سایت ... گوشی رو بدون ایراد تشخیص داد و گفتن پولمو نمیدن همین گوشی معیوب رو باید تحویل بگیرم.
الان میخوام شکایت کنم
باید دادخواست تامین دلیل بدم که کارشناس تایید کنه ، درصورتیکه گوشی دست من نیست ، و مرجوع شده ! کارشناس دادگستری بارویت وپیداکردن عیب ان گوشی نظرش را اعلام می کند لذا تامین دلیل بدون گوشی امکان پذیر نیست

از طرفی اگر گوشی رو تحویل بگیرم با این کار گارانتی 7 روزه بازگشت خود سایت باطل میشه و بعد از این باید از طریق گارانتی گوشی ... اقدام کنم که اونم تعویض نمیکنه گوشی رو تعمیر میکنه که من نمیخوام گوشی نو که 10 میلیون براش پول دادم تعمیری باشه! الان باید چیکار کنم دقیقا؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می توانید با ارسال اظهارنامه مراتب را قانونا به آنها ابلاغ کنید و در صورت عدم پرداخت پول شما مطالبه مبلغ پولتان را از طریق مراجع قضایی بکنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید اگر موفق نشدید مطالبه وجه به دادگاه ارایه کنید