مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام. مادرم من از خانه ی مادری خود سهم الارثی دارد... مادر من به همراه خاله هام و دایی هام‌‌‌... مادربزرگم سال 74 فوت شدن.. الان میخوایم انحصار وراثتش کنیم و من سهم مادرمو بگیرم.. در ضمن مادر من فوت شده و خاله ها و دایی هام راضی به فروش اموال نیستن من باید چیکار کنم من سهم مادرمو لازم دارم.. بعدش هم اونا هیچ کدوم از مدارک خونه رو نمیدن که انحصار وراثت کنم حتی فوت نامه ی مادربزرگمم با شماسنامه هاشونم نمیدن.. من باید چیکار کنم؟؟ لطفا بهم بگید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

برای اخذ رونوشت گواهی فوت به بهشت زهرا (یا محل فوت و دفن متوفی)مراجعه کنید
و در خصوص کپی شناسنامه ها با دادن دادخواست انحصار وراثت در خواست استعلام ازثبت احوال باید کنید که البته پروسه زمان بری خواهد بود