مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به عقد

من دختر رشیده‌ ای هستم که با آقایی عقد موقت خواندم و رابطه بدون ازاله بکارت داشتم. متاسفانه آن آقا به من وعده و وعید ازدواج داده بودند و حالا منکر می‌شوند.
در چه صورت می‌توانم ایشان را مجبور به ازدواج کنم؟ ضمن اینکه صیغه را خودمان خوانده بودیم و شاهدی نداریم.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
وعده و وعید به ازدواج، الزام و اجباری به انعقاد عقد نکاح دائم ایجاد نمی کند. خدا به شما لطف کرده که تا الان ازاله بکارت نشده اید وگرنه بازم کاری از دست شما ساخته نبود. اگر شما را اغفال کرده است شکایتی تحت عنوان اغفال علیه او مطرح کنید شکایت کیفری تا حداقل جبران این مدت بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.
طبق قانونی وعده ازدواج به هیچ عنوان الزام آور نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آقا قانونی بابت اینکه شخصی را مجبور به ازدواج کنیم نداریم اما اگر از شما سوء استفاده شده می بایست توضیحات بیشتری تماس بگیرید و بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتوانید او را اجبار کنید قانون ازدواج اجباری را معتبر نمیداند