مشاوره حقوقی رایگان - ابطال و تعلق شناسنامه

باسلام خدمت شما
اینجانب1400/12/23وقت دادگاه درخصوص اثبات نسب وابطال شناسنامه فعلی وتعلق شناسنامه ای که دربدوتولد برایم صادرشده داشتم. وباوجوداقرارپدرومادرطبیعی به اثبات نسب دادگاه رددعوی صادرکرده وعنوان داشته که بایدازپدرومادری که درشناسنامه فعلی که استفاده میکنم نفی نسب کنم حالا بایدچکارکنم ممنون میشم اگه زودترجواب بدین باتشکرازشما

پاسخ ها :

فرزانه علیخانی

سرکار خانم فرزانه علیخانی :

با سلام بله ابتدا باید نفی نسب از آن ها صورت گیرد و بعد اثبات نسب به طرفیت پدر و مادر طبیعی تان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست نفی نسب دهید

پرسشگر :

باسلام وتشکرازشمابرای جواب به سوال اینجانب.
لطفا اگه جواب این سوالم رابدید بسیارازشماممنون میشم.
باتوجه به مطالبی که قبلا مطرح کردم آیا می‌شود دعوای نفی نسب واثبات نسب وابطال وتعلق شناسنامه رو دریک دادخواست مطرح کرد؟ ازراهنمایی وبزرگوار شماکمال تشکررادارم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض دهید
دادخواست نفی نسب دهید