مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف آپارتمانی

سلام وقت بخیر.آیا مالک یکی از واحدای آپارتمان میتونه پارکینگ خودش رو که در سندش قید شده به افراد خارج از آپارتمان اجاره بده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در اسناد انتقال رسمی آپارتمان ها عدم واگذاری پارکینگ به غیر از شرکای ساختمان قید می شود. بدیهی است اجاره یا انتقال پارکینگ آپارتمان ها به هریک از مالکان همان ساختمان بلامانع است. بنابراین نمی توان پارکینگ یا انباری را به غیر ساکنین اجاره داد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر با رضایت کلیه مالکین ولی به ساکنین داخل ساختمان می توانید اجاره دهید