مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در استفاده از پارکینگ

با سلام
من از سه سال پیش از پارکینگ اختصاصی یکی از آشنایان در یک آپارتمان 15 واحده که 15پارکینگ دارد استفاده میکنم
متاسفانه بعضی از همسایه ها بعد از سه سال با این استدلال که بنده ساکن آپارتمان نیستم و امکان ورود دزد و سرقت هست پس آشنای ما حق دادن پارکینگ اختصاصیش به عنوان اجاره را به ما ندارد و یکی از آنها قصد شکایت دارد
آیا از لحاظ قانونی من امکان استفاد از پارکینگ و اجاره آن را به چه دلیل دارا نیستم یا هستم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اجاره دادن پارکینگ اختصاصی اشخاص خارج آپارتمان ممنوع است مگر با رضایت تمام مالکین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید رضایت دیگر مالکین را جلب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رضایت مالکین را جلب نمایید اصولا اجاره به مالکین آپارتمان موردی نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما نمیتوانید پارکینگ را اجاره نمایید

طبق قانون انتقال پارکینگ به اشخاص خارج از مالکان ساختمان امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجاره پارکینگ تنها در صورتی مجاز است که با رضایت مالک و بدون مزاحمت برای بقیه باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسایه ها حق دارند مانع شما شوند قانونا مالک یک ساختمان بدون رضایت تمام مالکین نمی‌تواند پارکینگ خود را به تصرف کسی یدهد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
پارکینگ و انباری ساختمان از جمله توابع ساختمان هستند و مالکان آپارتمان‌ها، شرکای قسمت‌های مشترک ساختمان هستند.

در نتیجه اجاره یا فروش پارکینگ یا انباری به غیر ساکنان مخالف مقررات است. اگرچه در این خصوص قانون تملک آپارتمان‌ها حکم خاصی ندارد اما در اسناد انتقال رسمی آپارتمان‌ها عدم واگذاری انباری و پارکینگ به غیر از شرکای ساختمان قید می‌شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با رضایت همه ساکنین انجام گیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

استفاده از پارکینگ توسط اشخاصی غیر از ساکنین ، باید با رضایت همه ساکنین باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،پارکینگ برای استفاده مالکین در آپارتمان است و امکان شکایت در مورد مساله ای که ذکر کردید دارند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به سند مالكيت مراجعه نماييد