مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ آپارتمان

باعرض سلام
سال 89 یه قرارداد ساخت آپارتمان مشارکتی با یه پیمان کار بستیم متاسفانه وسط کار جا زده و نیست
البته خانه تموم شد و الحمدلله الان قابل سکونت هست
فقط تنها مشکلی هست دو تا پارکینگ کم میاره الان که میخوایم سند کنیم مشکل داریم
با همه هم قرارداد بسته و تو قرارداد همه نوشته پارکینگ اختصاصی
سوال اینجاست بر چه اساسی پارکینگ تعلق میگیره
بر اساس طبقه؟
بر اساس تاریخ قرارداد؟
بر چه اساسی
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بر اساس طبقه و متراژ حیاط یا پیلوت شما می وتوانید باتراضی مالکین خود پارکینگ را مشخص کنید