مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسر بنده7ماه پیش منزل را ترک نموده و درخواست طلاق خلع بائن دادن به عنوان عسر و حرج که رد شد، اعتراض هم نکردن، مجددا با همان عنوان دادخواست طلاق دادن و می خوان شاهد بیارن، قرار استماع شهادت شهود و رسیدگی هست، من نفقه و مهریه را کامل پرداخت نموده ام، گواهی نشوز را هم قبل از دادخواست مجدد طلاق را گرفته ام، شرایط 12گانه عقدنامه را هم ندارم، ضرب و شتم هم به هیچ عنوان نداشته ایم، نگران شهادت شهود هستم. هیچ گونه پرونده کیفری و محکومیت نفقه و یا ضرب و شتم مداوم هم نداشته ام، آیا با شهادت شهود می تواند عسر و حرج خود را اثبات نماید؟ اگر شهادت شهود دروغ بود چه کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر
شهود معارض معرفی نمایید یا نسبت به جرح شهود اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما دادخواست تمکین داده باشید فعلا نمی تواند طلاق بگیرد.
ولی بعد از مدتی می تواند با بذل مهریه و با اعلام کراهت از زوج دادخواست طلاق بدهد.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اینکه هیچ یک از شرایط عقدنامه تحقق پیدا نکرده احتمالا مجددا رد خواهد شد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هم شاهد بیاورید نگران نباشید با توجه به مواردی که گفتید نمیتوانند طلاق بگیرن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود به نظر می‌آید که امکان طلاق وجود ندارد اما نیاز به توضیحات بیشتر است در صورت نیاز می توانید از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید

پرسشگر :

از وکلای عزیزکمال تشکررادارم،پاسخهایتان بسیار دقیق و راهگشا بوده و دراسرع وقت پاسخ داده شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. در صورت صدور حکم طلاق دو مرحله حق اعتراض دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید مدرکی در تعارض با شهادت شهود ارائه نمایید مانند معرفی شاهد از ناحیه شما و با توجه به توضیحات مذکور اصولا عسر وحرج محیا نیست