مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ناشی از کار منجر به فوت

باسلام من پدرم در اثر سقوط تیرآهن از بالابر فوت شدن در محل کار
بعد از شکایت 80 در صد کارفرما مقصر شناخته شد ما ب رای دادگاه اعتراض زدیم و تغییری نکرد میخاستم بپرسم اگه اعتراض نکنیم چی میشه روال دادگاه و بعد از چه مدت میتونیم دیه رو بگیریم.... و اگر دوباره اعتراض بزنیم شانسی هست ک 80 درصد افزایش پیدا کنه؟
صاحبکار هم بیمه داره ساختمانش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر اعتراض کنید و حکم قطعی بشه پرونده ارسال میشه به اجرای احکام جهت پرداخت دیه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به نظر کارشناس دارد بعد از قطعی شدن میرود برای اجرا پیگیر باید باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم زمانی که به رنگ دادگاه اعتراض شود و چه تراز نشود در هر دو صورت زمانی که رای قطعیت پیدا کرد آن موقع صاحب حق می تواند از طریق اجرای احکام کیفری اجرای حکم را مطالبه نماید و دیه را دریافت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر کارشناس دارد بعد از قطعی شدن میرود برای اجرا حکم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اعتراض نکنید رای بر اساس هشتاد درصد صادر میشود. نتیجه اعتراض مجدد به کارشناسی قابل پیش بینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن برای اجرا باید اقدام گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نظریه کارشناس ملاک است و با توجه به اینکه کارشناس 80 درصد را کارفرما مقصر شناخته میزان 80 درصد دیه به شما تعلق خواهد گرفت و باید منتظر باشید تا حکم دادگاه صادر و قطعیت پیدا نمود تا از طریق شخص کارفرما یا بیمه مسئولیت ایشان پرداخت گردد