مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از اینکه دیه گرفته شده یا خیر

با عرض سلام
پدر بنده سال 74 سر کار فوت کردند و مادر بنده در حال حاضر مستمری بگیر هستند. تازگیها یکی گفته که عموی ما دیه پدر مارو گرفته و به ما نداده.. از کجا بفهمیم این ادعا صحت داره یا خیر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز تحقیق نیست و امکان مراجعه به مراجع مربوطه از جمله دادگستری وجود دارد
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید به مرکز دیه و شعبه اجرای احکام مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام پیگیر موضوع شوید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

با مراجعه به واحد اجرای احکامکیفری میتوان برسی نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به دادگستری مراجعه نمایید یا به شرکت بیمه مراجعه کنید

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام. اصولا با وجود زوجه و اولاد برای متوفی ، عمو بعنوان وارث تلقی نمی گردد تا بتواند دیه ای را دریافت نماید و چنانچه از جانب شما وکالت رسمی داشته است این احتمال وجود دارد که با وکالتنامه اقداماتی انجام داده باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عمو وارث پدرتان نیست تا بتواند دیه دریافت کند نه بیمه نه دادگستری به عمو نمیدهد تحقیق کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عمو جزو ورثه نمی‌باشد �ین احتمالی بسیار ضعیف می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از همان مرجعی که دیه و اقدامات مربوطه پیگیری میشد استعلام بگیریو.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
عموی شما با وجود فرزندان برای متوفی از ارث سهمی نمیبرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق محل کار پدرتان پیگیری نمایید. البته اصولا دیه به وراث مرحوم پروداخت میشودو وعمودی شما ورثه مقدم تلقی نمیگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه اگر پرداخت بشه به وراثش که شما و مادرتان هستید پرداخت می شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید به مرکز دیه و شعبه اجرای احکام مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
عموی شما ورثه محسوب نمی شود و امکان مطالبه دیه وجود ندارد مگر وکالت نامه ای از شما گرفته باشد که چنین اختیاری به او داده شده باشد.
می توانید برای اطمینان از واحد اجرای احکام، محل کار پدر یا اداره بیمه پیگیری بفرمایید.