مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک پیش از موعد مستاجر

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من خونه ام رو اجاره داده بودم، مستاجر سه هفته قبل به من گفت میخواد خالی کنه، با اینکه ده ماه از تاریخ قراردادش مونده، منم گفتم صبر کنه تا یه مستاجر جدید پیدا کنم تا بتونم پول پیشش رو پرداخت کنم، و بهش شفاهی ذکر کردم که تا پیدا شدن مستاجر جدید اجاره ام رو میخوام.
الان زنگ زده میگه من خالی کردم و کلید پیشم میمونه تا پولمو بدی اما دیگه اجاره نمیدم و قانونا حق با منه چون یه ماه قبل بهت گفتم

قرارداد اجاره دست نویس و بین خودمون بوده، تاریخ و مبلغ رهن و اجاره ذکر شده توش اما حرفی از فسخ نزدیم.

الان سوال من اینه که ایشون محق هستند؟ و اینکه من تا وقتی مستاجر پیدا بشه حق دارم اجاره رو از پول پیش کم کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید.
پ اگر ثابت کند یک ماه قبل به شما اعلام کرده باید اجاره کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد قید شده که هریک از طرفین درصورتی که قصد فسخ دارد یکماه قبل اطلاع دهد و سپس قرارداد منفسخ است بله شما باید پول او را بدهید و خانه را تحویل بگیرید بنابراین بستگی به قرارداد شما دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر شرطی در این خصوص در قرارداد ندارید مستاجر تا انقضای قراردادملزم به پرداخت مال الاجاره می باشد مگر توافق نمایید

پرسشگر :

عزیزان خیلی ممنونم از وقت ارزشمندتون که برای خوندن متنم گذاشتید و جوابی که دادید
محبت کردید و امیدوارم موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید اجاره بها را تا آخرین ماه پرداخت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می‌توانید اظهارنامه رسمی به ایشان ارسال واین موضوع را متذکر شوید که تخلیه عین مستاجره باید با توافق شما صورت پذیردو با توجه به عدم فسخ اجاره و تخلیه آن عملاً ایشان بایستی اجاره بها را به شما پرداخت نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تخلیه ملک دیگر اجاره بها تعلق نمیگیرد.البته بایددتامین دلیل کند و کلید را به شورای حل اختلاف تحویل دهد و دادخواست استرداد ودیعه دهد.